A Spraytech weboldalát a készítette.

"Az egyik kedvenc projektünk volt, mert szuperül tudtunk együttműködni, izgalmas, színes weboldalt kellett létrehozni, mindezt a legmodernebb technológiákkal csináltuk meg, hogy egy igazán szuper weboldal szülessen, mint amilyet most itt látsz."


A szolgáltató adatai


  • Név: Netmetro
  • Székhely: 4450 Tiszalök, Hősök tere 2.
  • Telefonszám: +36 (30) 939 - 0943
  • Email cím:

Szeretnéd hogy neked is csináljunk egy hasonló weboldalt?

Keress fel emailen vagy telefonon, vagy ha bővebb információra van még szükséged, egyszerűen tekerj lentebb az oldalon, vagy látogasd meg a weboldalunkat:

Weboldalunk: www.netmetro.hu - Sikerre programozva!

"Vállalkozásodat tesszük eredményesebbé azzal a szoftverrel, ami még csak a fejedben létezik."Weboldal készítés

az igényedire szabva, kompromisszumok nélkül


Modern, könnyen kezelhető modern weboldalakat készítünk amit élvezet használni és a Google is szeret. Nálunk nem érzed azt hogy szakadék van a programozó és közted - könnyen megértjük egymást mert mellőzzük a szaknyelvet, és a közös célra fókuszálunk: Hogy szoftvered kitűnő és jól használható legyen.


Kivel fogsz együtt dolgozni?


Velem, Veres Józseffel, programozóként dolgozom már 12 éve. Imádom a programozást, a szakma szeretete indított el pályámon. Körülbelül 160 projekt van már a hátam mögött, s az évek alatt megszerzett tapasztalataimmal tudom segíteni vállalkozásod sikerét. Hosszútávon gondolkodom, sok helyen én vagyok a "legrégegebbi bútordarab".