Rólunk

Immár 1998-óta tevékenykedünk valamilyen formában az építőipar területén, azóta sok céggel dolgoztunk együtt, számtalan szép és kényelmes, jól működő épületet, épületrészt adtunk át. Véleményünk szerint a kölcsönös bizalom alapja a jó munkakapcsolatnak, a pontos projektvezetés és a kiszámíthatóság. Értékeljük a minőséget, és törekszünk rá, hogy legjobb tudásunk szerint megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak.


Üdvözlöm, Hamar Ernő vagyok a tulajdonos!


Több, mint 15 éve vagyok építési vállalkozó, már a 2008-as válság előtt is dolgoztam és az egyik első voltam, aki az építkezési recesszióból talpra tudott állni, mert:

  • a minőségi munka
  • kedvező áron,
  • jó feltételekkel
mindig is szükséges.

Ez a cég azért jött létre, hogy a lakossági üzletágon túl a céges ügyfelek, irodaházak, üzemi létesítmények, szállodák és egyéb nagy volumenű felújítási munkálatok is szakszerűen és szépen kivitelezésre kerüljenek.

Mielőtt belefogna az épület felújításába, kérje ki véleményünket!

Komoly szakembergárdával rendelkezünk, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen építési, felújítási kérdésre kielégítő választ adjunk akár generálkivitelezőként, akár részterületen.

Árajánlatot kérek

Megrendeléseink többségét főként építőipari fővállalkozóként, generál-kivitelezőként teljesítjük. Összefogjuk a teljes körű építési, átalakítási, felújítási munkálatokat, illetve gépészeti, erős és gyengeáramú kivitelezéseket. Munkáinkat saját munkatársakkal, illetve magasan képzett és sok esetben már jól bizonyított minőségben dolgozókkal, alvállakozókkal végezzük.

Nagy tapasztalatunk van irodaházak, bérlemények, középületek felújításában, kisebb-nagyobb átalakítások, javítások és fit-out munkák kivitelezésében is.

Cégünk vállalja színvonalas éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok, irodák részleges és teljes körű kialakítását. Speciális igényeket is igyekszünk kielégíteni mint álpadló vagy álmennyezet kialakítása, hangszigetelési munkák.

Legfontosabb üzletpolitikánk a megbízhatóság, teljeskörűség, tartós épületek és hosszútávú kapcsolatok kialakítása. A cégünk folyamatos fejlődésre törekszik, hogy minőségi munkával ügyfelei megelégedettségét növelje.. Napi feladatunknak tekintjük a módszeres, folyamatos minőségfejlesztést, a hibák elkerülését a vezetés, szervezés és végrehajtás minden területén.

Célunk, hogy színvonalas munka- és lakókörnyezetet hozzunk létre, minden terhet levegyünk megbízóink válláról, ami a tervezéstől egészen a kulcsátadásig felmerülhet.

Szakembereink gyors és minőségi munkát nyújtanak, a felmerülő problémákra egyszerű megoldásokat adunk. Kapcsolataink révén nem csak elfogadható áron dolgozunk, hanem minőségi anyagokat használunk.